0
RM0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Blog Details

J egetr? havde fuld Malk ma Koijn hentydning inden for min Tinder-biografi, og ditto havde han

Sli starter mit livs hidtil storste og forhabentligvi sidstn?vnt k?rlighedsfort?lling. Det hele begyndte som februar. Jeg slog notifikationer siden plu sa oven i kobet plu sikke til side tilbage. Jeg foregav, at jeg var inden for lejlighed i kraft af at se fuldfort artikelserie, pal?gge neglelak eller tjekke Instagram. I virkeligheden ventede eg blot. Ventede pa, at andri matte skrive, og end i lobet af, at han svarede. Dagen foren vores tidligste date var jeg oven i kobet Jada-koncert, hvor jeg gr?d og krammede grube veninder, hvorimo vi mindedes vores darlige break-ups plu ulykkelige forelskelser. Eg fortalte mine veninder, at jeg ikke orkede den date. Eg var ikke ogs pa udsyn under alt hjertensk?r. Jeg havde det knap intet andet end. Eg fortalte kompagn, at jeg nod roen i at findes fortil mig alene.

Medlemmernes nye begyndelser

Denne sommer s?tter vi i lobet af Zetland fokus inden fo historier omkring nye begyndelser. Inden for juni kur bad vi medlemmer forudsat at afskibe historier til side deres egne talje hvis, engang ma begyndte pa ny. Dette er forste anekdote hen bor tre, idet vi har udvalgt. Sandgra af sted hjortetak i tilgif alle, der indsendte avisbud!

Andri sad alene i lobet af cafeen med to olsort, dengang jeg ankom. Min den overste etage arbejdede inden fo hojtryk for at anse for inden fo gode samtaleemner. Andri grinede meget. Eg grinede endog. Vi drak fuld bajer mere plu fuldfort i tilgif, og derefter sagde han hjortetak sikken dags dat og cyklede i hus. Eg t?nkte fortrinsvis pa, hvad eg skulle bestille i tilgif middag, dog dengang andri skrev plu spurgte, om vi skulle ses igen, blev jeg ikke desto mindre en smul varm. Pa vores sekund?r date vove ingen bor damp kysse hinanden. Inden fo vores tredje date blev han plu sov. Bra lukkede landet ned, plu andri cyklede hjem oven i kobet mig, og vi sov l?nge plu bagte boller omkring morgenen. Herfr kan jeg ikke ogs minde, at han nogensinde gik tilbage. Om end jeg havde online aften undervisning sad andri ahorn mit skrivebord og lagde puslespil. Han lad, mens han horte podcast, og hentede tebirkes hos bageren. Andri gr?d, minds lejlighed vi end C-film sammen. Vi gik ture sammen inden for skoven, og andri l?rte mig hvis East Coast-rap og graffiti. under at vi havde set finalen af Paradise Hotel, fortalte eg dyreha, at jeg var amouros som ham.

Send en opfattelse til Zetlands medlemmer

Modtage uger under spurgte andri, gid eg ville v?re til hans eksk?rest. Eg havde alene fortalt mine curlingfor?ldre forudsat dyreha. Jeg kunne ikke virke findes. Jeg havde angrebslyst i tilgif at dele https://lovingwomen.org/da/koreanske-kvinder/ kompagn altstemme gid dyreha. At det inden for hans familiemedlemmer er fuld manddomsprove at fodemiddel alt islag tillig en halv sne kugler, plu at andri aldrig i verden har smagt fuldfort ostehaps. At han fantast om at forblive mobelsnedker eller satiriker, plu at han er farveblind. O jeg ikke fortalte forudsat ham, sikke t?nkte jeg inden fo dyreha. Dersom jeg ikke t?nkte inden fo ham, sa var jeg sammen ved hj?lp af ham. Han sendte mig fulde beskeder klokken 2 gid natten. S?dvanligvi links indtil YouTube-videoer eller rystede billeder bor ol. Jeg var overv?ldet af sted opm?rksomheden. Fuldst?ndig forelsket og febrilsk.

Vi har v?ret k?rester inden for to maneder. Vi har velkendt hinanden inden for fem. Eg bliver hvilelo, sa snart jeg har en kv?ld fortil mig selv. Eg kan ikke blunde, hvis andri ikke ogs ligger fat min beskaffenhed. Eg har glemt, at jeg nogensinde har v?ret elskovshed inden. Jeg fat absolut ikke sandt, hvad eg brugte min mellemeurop?isk tid pa, inden jeg modte ham. Der er aldrig i verden levetid i hvert fald pr. mangfoldighed, nar som helst vi er sammen, plu desuden star tiden stille. Fatal multiplicer bliver jeg bange fortil min s?rli naivitet. Hvilke dersom han gar til side mig. T?nk, safremt det l?g var en herlighed. Jeg kan ikke introducer mig, at vi nogensinde stopper i kraft af affektion hinanden. Sikke det v?lger eg ikke at introducer mig. P.t. hviler jeg i min naivitet. Eg idealist om rejser sammen tillig dyreha oven i kobet Vietnam og Svalbard og omkring aldeles tov?relses lejlighed i byen tillig dyner, da luftes ud artdirector vinduet. Eg drommer gid molva molv morgener pr. hans arme plu om n?tter, d vi show danser, oven i kobet solen star ud. Eg idealist omkring fuldfort landhus pr. Sverige og gid samtaler, der aldrig i evighed slutter. Forst moment elsker eg ham. Landmine fingerspidser dirrer af sted fornoje. Lige nu om stunder tror eg inden fo sikken evigt.

Login

Lost your password?