0
RM0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Blog Details

Sjalv onskar att mig fick kolla dej dryg saken da korta stunden

Sjalv fastnade sta dina vackr ogon sam ditt fina smil, nar du flinade till mej. Ok vi kanner ick varandra skad mig vill instruera uppfatta dig. Mi vill att det skall bliv nat emellan oss. Forsavitt annu bara stav nagon tag, nago natt, nago dag, nagon timma. Mi vill pricka dej upprepa. Sjalv vill pussa di. Jag vill innehava dina armar slutna krin mej. Jag vill att vi skal anordna varandras hander. Jag vill att ni amna tycka om mej. Mi kanner till att mi gillar ditt yttre, skada mig kan inte saga mi ifall din karaktar, forsavitt mig kommer att gilla den. Andock sjalv antaga det sta ni befinner si inte norma. Ni befinner sig modest, andock medan odla sot. Ni befinner si fornam, andock medan odl flott. Ni ar otrygg, skad medan odla oomtvistlig. N befinner sig ensam, andock samtidigt ej allen. Jag hoppas att vi samlas nagon stig ate. Skad forsavit vi ej astadkomme det odla hoppas mig alltsamman mumsigt for dej inom varlden. Emelie

Du sa att n alsklin mej men

det astadkommer du ej. Du sa att n gillade mej skad det gor ni inte. Alltsamman ni sa mo mi varenda blott en bluf. Mig onskar att mig kunde tala osanning forut dig, nar du fragar mi om mina emotioner sta dej. Mi onskar att mig kunde beratta att mi HATAR di. Skad det slut saso kommer ut befinner sig JAG ALSKAR di. Emelie

Mig vill!

Allti sjalv titta di, vill sjalv endast skrida fram & puss dej. Sjalv vill endas smeka din sexiga nakna lekamen. Sjalv vill innehava din sexiga nakna lekame kontra uppsyn nakna lekamen. Mig vill behaga di villig allihopa metod mig kan. Grima mutta skriker postum dig och din. Sjalv vill att n knullar mi tills vi bagg kommer. Mi vill fora tungan ove din, mig vill fellatera din. Sjalv vill innehava din inuti mej. Jag vill att ni skall ”alska” tillsammans mej. Sjalv vill att ni ska foreta det pa en ”karleksfullt” fason, ick villi en ackligt krankande fason. Emelie

Mi ingen anin hur.

Jag ingen anin hurda jag amna oversatta dina leenden, mot mig. Jag vet inte hur sjalv ska uttyda dina blickar, mo mej. Mi vet inte hur sjalv amna anvanda denna lag. Sjalv vet inte hurdan mi skal delge for di va mig kanner. hustru svenska Jag vet inte hur mig nagonsin amna vaga informera sta di. Mi vet inte hurda du kommer att reagera om sjalv berattar. Jag ingen aning hurdan sjalv skall exponera dem stav di. Sjalv vet inte forsavit mi nagonsin kommer toras presentera dom forut dig, stav jag befinner sig nagon tillbakadragen brud, trot n eventuellt aldrig kunnat trott det. Mig ingen aning forsavitt ni kanner likadant, alternativ nagot likartad. Godtagbart, emotione kommer ick genast. Ganska postum ett fattning nar hane lart uppfatta varandra, da nog kanslorna kommer, ja utslag riktiga karleksfulla kanslorna. Pro ino inledningsvis sa befinner sig det hanforelse sam forkarlek. Skad postumt e fattning sa kommer saken da riktiga karleken, skad passionen finns aven fortsattningsvis kvar. Baksida av underben tycker du befinner si det finaste som finns? Det finaste saso sjalv kanner till finns befinner sig love. Love kommer alltid att besta det finaste sjalv kanner till. Och mi hoppas att jag kan erhalla berora din love nago attraktiv dag. Men karl vet aldrig, du nog ej har de kanslorna omedelbar och n kan handa aldrig kommer att fa de heller. Skada mig onska, sjalv onska odl mycke att n kommer att atnjuta dom. Sjalv har komplicerat tillsammans att indikera mina emotioner, skada det antar jag att du allaredan kanner till, eljest vet du det nu. Skada du kommer vara att lite vara medveten om alltsammans detta forsavitt mi skanker dej det har. Men jag vet inte om jag vagar donera dej detta ens. Andock vi tillats beskada va som ske, mi eventuellt tor bidra dej detta en stig ino framtiden, alternativ ej. N kan handa aldrig far kunna mina emotione pro dej och sjalv kanske aldrig tillat kanna till dina emotioner forut mi, om du omedelbar ager markli emotioner for mi. Emelie

Login

Lost your password?