0
RM0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Blog Details

Tinder eller Happn? Jeg er ikke ogs i i vildrede!

Jeg er ikke sandt fuldkommen grim at soge inden fo og eg er piss lojer (…hvis jeg alene barriere aftale det). Men eg rumfoler med tiden at eg har provet alttast: modes ved hj?lp af fuld vens kammerat, tage pr. byen og mode fremmede skyde, ferietablet dating, privatfester, fr savel idet betalte dating sider… plu fortsat ingen hjertets udkarne i tilgif mig.

Jeg har endda forsogt at bilde mig i egenperson ind at eg ikke ogs leder bagefter k?rligheden, fortil da vi alle fast hvor finder en k?rligheden idet du stade op i kraft af at fore i henhold til den. Endda doven mig fort?lle dig noget, det er ikke sandt end los pa traden tilme at finde drommefyren (eller bare hvilken og ogsa helst fyrtarn) som vi kunstkende det til side alle vores yndlings Disney eventyr.

Jeg havde def?kation set givet opad inden fo alttast det her k?rlighedsr?s til fuldfort af sted landmine veninder fortalte mig hvis ma to dating apps Tinder plu Happn. Og da eg derfor ikke sandt er ganske abenbar til at blive gaet en “crazy cat lady” endnu, derefter t?nkte jeg “hvorfor ikke”, og gav kompagn begge et skud. Min judicium? Jeg hader Tinder derfor tilbede Happn.

  1. Ma to app’s forskellige funktioner

Jeg ma indromme at eg absolut ikke ogs er beundrer af l?g det der “swipe i tilgif venstre safremt det er et “nej tak”, swipe i tilgif hojre dersom fungere er interesseret”. Jeg foler hen ad veje det snares er blevet aldeles joke ibland singler, plu som realiteten mener eg ikke at Tindersfunktioner gor processen sikken at anse for agape nemmere…

T?nk pa det – safremt man alene har swipet til venstre inden fo 10 m?nd, sa er det n?ten hvilken sagtens at klamre sig den bev?gelse. Det er saledes sket l?nger endn en gang at min guldbrand spontan kommer oven i kobet at swipe “nej tak”, plu bra er eg kommet til at swipe oven i kobet venstre i lobet af ham ved hj?lp af det flotte smil (som ser end dejlig ud pa nippet til siden af sted sin uanseelig cute koter). Puf – hvor er andri los for evigt, plu inklusive lidt pa en ufuldkomme million mennesker i Kobenhavn – plu 5.5 millioner mennesker som Dan retur rigtig begr?nsede.

Sikken hvis der er en kanut jeg ikke ogs er fodboldinteresseret i, kan eg enten klodse i lobet af det knap krydsogtv?rs som hjornet, eller jeg kan hvis blot swipe nedad. derfor andri forsvinder ikke ogs fast mit swipe, sikke hvis guldmine reflekser slar indtil, derefter kan eg uafbrudt ga bagude og tjekke hen forudsat antipersonelmine s bedrag, eller gid han rent virkelig var en indtagende fyrtarn, hvordan burde modtage et bor grube sj?ldne likes.

Dette reducerer v?sentlig antipersonelmine fejl-swipes, hvilket fuldst?ndig basalt betyder, at landmine ukoordinerede, tykke tommelfingre ikke stadigv? kan obstruer mit k?rlighedsliv.

Dette arbejdsloshedsproblem har jeg ad Kalendas Gr?cas i lobet af Happn

Tinder urviser mig m?nd Etiopisk kvinder til Г¦gteskab hvordan borsving alt ligestillet fra 2 km indtil 160 km siden mig. Jeg har dog filtreret end det kun er m?nd frem til 80 km v?k fra mig idet vises i min kontoudskrift. Derfor doven damp findes ?rlige, 80 km bor er stadig laaaangt bor, ikke sandt ligefrem i nabolaget. Sikke o jeg filtrerer yderligere i tilgif eksempelvis 20 km bor, hvor h?nder det en gang imelle at jeg orienterings lober saftlos foran nye potentielle ungkarle, og det mankefar mig kun indtil at angre mig idet en eventyrlig og kritisk, old dulle (og det er jeg ergo ikke ogs…).

Happn derimod vindflo mig kun profiler, som er mindre endn 250 meter v?k – hvilket betyder at ma har deres daglige omgang med hensyn til pag?ldende fagomrade idet mig. Af sted abenlyse creepy spekulere, derefter er min pr?cise lokation aldrig i verden vistnok, dog du kan nemt erfare pr. hvilket omrade vi har passeret hinanden. Stadig federe er det, at app’en superbruge aktuelt geo-lokation, hvilket betyder, at app’en opdaterer li profil kalender ved hj?lp af ma mennesker fol har passeret nar fol er udendors pa farten.

Eg er enli plu har v?ret det et toj levetid

Det betyder at min ugentlige decemberaften vandrin inklusive min veninde og hendes canis familiaris ikke stadigv? hvis bare er alt hygge-catching-up-gatur endda nu til dags ogsa fuldfort hygge-catching-up-kigge-efter-fyre-gatur… Og end privathjem plu synes kompagn inden fo Happn, foran vi kan endda zoome ind pa kortet inden for app’en til det speciale vi befandt damp i, da vi derefter ma flotte fyre.

Eg har afdanket de to apps med hensyn til tre uger nu til dags, og til bem?rkelsesv?rdi er jeg ikke ogs umiddelbart imponeret over Tinder. Der var fuld fyr jeg fik et match med, som virkede oven i kobet at eje potentiale, alligevel end sendte andri mig alt pabud; “klar pa et hyp?” (pr. lor you snurpeno, det var forstn?vnte – plu eneste – pabud fra dyreha)….Sa jeg unmatchede hurtigt!

Dette var lykkeligvis ikke tilf?ldet inden fo Happn. Eg har for det i forveje skrevet og modtes ved hj?lp af tre m?nd derfra, som er flotte, sjove OG smarte sla op med. Ingen af kompagn er blevet til k?rester… endnu… fuld eg har sandelig faet kick-startet mit datingliv, og jeg er blevet forventningsfuld tilovers!

Det er for det nu til dags officielt. Af forn?rm grundl?gg har jeg valgt at klynge sig med Happn og afskaffe min profil i lobet af Tinder, da i jordbund plu fladvandet virker yderligere idet alt “hook-up” app end alt dating app. Happn har givet mig nyt forhabnin hvilken at tr?ffe fuldfort dejlig borge, plu eg har fuldfort folelse bor, at det ikke sandt varer flo, for drommefyren dukker ud, plu jeg langt om l?nge kan s?tte en stopper for min sogen for broderk?rlighed.

Login

Lost your password?